Welkom bij Kaasboerderij Sol!

In de Boterpolder in Hazerswoude is sinds 1979 Kaasboerderij Sol gevestigd.

Wij Martijn & Maaike Sparnaaij zijn in 2008 op de boerderij komen wonen. Januari 2014 hebben wij het gehele bedrijf overgenomen van Dick en Margriet Sol. Op het bedrijf worden 70 melkkoeien en bijbehorend jongvee gehouden.

We hebben een eigen kaasmakerij aan huis. Van de melk wordt 150 dagen per jaar kaas gemaakt. Goudse boerenkaas is de belangrijkste en onze specialiteit zijn de verschillende soorten kruidenkaasjes, zoals brandnetelkaas, pestokaas, mosterdkaas, italiaanse kaas, poldermeid kaas, Hazemaribo en nog veel meer...

Sfeervolle kaaswinkel aan huis

Boerenkaas is een mooi ambachtelijk product. Heerlijk om te eten en ook uitstekend geschikt om cadeau te geven. In de kaaswinkel vindt u allerlei mandjes, bakjes en tasjes om te vullen met heerlijke boerenkaas en allerlei streekproducten.

De winkel is open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Graag ontmoeten wij je / u in ons winkeltje!

In 2010 hebben wij het bedrijf uitgebreid met een zorgtak, welke gericht was op kinderen met een beperking. Dit bleek niet onze doelgroep te zijn. Januari 2013 zijn we gestart met dagebesteding voor ouderen met een vorm van dementie.

Weet u welkom!
Martijn & Maaike Sparnaaij
Kaasboerderij Sol / Zorgboerderij Sparnaaij