• PDF

Over Ons

Kaasboerderij Sol

In de Boterpolder is sinds 1979 Kaasboerderij Sol gevestigd. Op dit familiebedrijf worden 80 melkkoeien en bijbehorend jongvee gehouden. Van de melk wordt 200 dagen per jaar kaas gemaakt. De belangrijkste soort is de Goudse boerenkaas en verder kruidenkaasjes zoals brandnetel, mosterd, Italiaanse maar ook Sneker, poldermeid en Hazemaribo. Dick en Margriet vinden het leuk telkens weer nieuwe combinaties te vinden en te maken. Boerenkaas is een mooi ambachtelijk product. Heerlijk om te eten en ook uitstekend geschikt om cadeau te geven.

In 2008 zijn wij, Martijn en Maaike Sparnaaij, bij de boerderij komen wonen met onze kinderen.

Het bedrijf werd in 2010 uitgebreid met een zorgtak, welke gericht was op kinderen met een beperking. Begin 2013 zijn we gestart met dagbesteding voor ouderen op dinsdag en donderdag. Vanuit onze kant (Martijn & Maaike) is er grote dank, respect en waardering voor de afgelopen jaren van overgang naar een nieuwe situatie.

Ook zijn Dick en Margriet bij ons nog op de boerderij, wat harstikke fijn is in allerlei opzichten! Ze maken ook nog graag de heerlijke boerenkaas. Dus weet u welkom!

Maaike en Martijn hebben de boerderij overgenomen per 1 januari 2014.

Vanwege het drukke gezin/melkveebedrijf/ zorgboerderij zijn de winkeltijden:

di/do/vrijdag 9.00 - 12.30 uur

zaterdag 9.00 - 17.00 uur

U kunt ook via onze site kaas bestellen en in overleg ophalen op een bepaald tijdstip. Wij zorgen dan dat het voor u klaarligt.

Natuurlijk hopen wij u te ontmoeten in onze winkel!

Graag tot ziens

Kaasboerderij 'Sol

Martijn en Maaike Sparnaaij

Adres:
Voorweg 28a
2391 AC
Hazerswoude
Nederland

Telefoon:
Fax:

Informatie: Neem gerust contact met ons op als u informatie wilt hebben of andere vragen heeft.