• PDF

Zorgboerderij Sparnaaij

ZORGBOERDERIJ SPARNAAIJ

Over ons: Met de dagbesteding zijn we begonnen in Januari 2013

In Augustus 2015 hebben wij ons kwaliteits keurmerk behaald.†

Wij zijn Martijn(40) & Maaike(37) Sparnaaij en onze drie kinderen. In Januari 2014 hebben wij het agrarisch bedrijf van fam. Sol overgenomen.Veehouderij bedrijf telt ongeveer 80 melkkoeien,40 stuks jongvee, twee katten, kippen, konijn,pony en het beschikt over een kaasmakerij/winkeltje. Ook voor ouderen liggen hier veel mogelijkheden voor een dag vermaak. Ik, Maaike heb mijn diploma Verzorgende niveau 3, en inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de ouderen zorg. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Hier wordt alles via geregeld, financiŽn, intake gesprekken,evaluatie gesprekken enz.

Doelgroep: Dagbesteding voor ouderen. Dit kunnen ouderen zijn met een vorm van dementie,eenzame ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten etc.. De cliŽnten kunnen naar eigen mogelijkheden meehelpen op de boerderij, genieten van de weidse uitzichten,activiteiten binnenshuis doen en nog veel meer. Binnen dit alles staat hun eigen interesse centraal. Zorg en buitenleven is een fantastische combinatie. Zeker als je dit als gezin met elkaar kan/mag doen. Door het aanbieden van deze dagbesteding worden de mantelzorgers in de thuissituatie ontlast. Bovendien kan hierdoor opname in woon-zorgcentrum uitgesteld worden.

Activiteiten: Het voederen van de koeien, en het maken van de kaas en het verzorgen van de andere dieren kunnen wij altijd hulp gebruiken. Wij bieden een gezellige dag aan, zodat u het dagelijkse leven op de boerderij in huiselijke sfeer mee beleeft, of u het nou leuk vindt om buiten bezig te zijn, of liever gezellig binnen wil zijn. Dit alles is mogelijk. Ook het delen van de verse warme maaltijd is een onderdeel van de dag, en zorgt voor extra sfeer, saamhorigheid en de nodige vitamines.

Foto's: Foto's van Zorgboerderij Sparnaaij zijn hier te vinden.

Wanneer is er plaats: Dinsdag / Donderdag 9.30 uur - 16.30 uur. Voor ongeveer 5 ouderen per dag.

Weet u welkom! Of kom gerust eens kijken, dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Voor verdere informatie mag u ook altijd bellen. 0172-533431 / 06 -17853496

Vriendelijke groet,

Martijn & Maaike Sparnaaij

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.